Šport > Nogomet
8330 ogledov

Ples v ženski obleki zadnji žebelj v zvezdnikovo krsto

mario gotze Print Screen
Kariera velikega junaka svetovnega prvenstva 2014 je že nekaj časa v zatonu.

Mario Götze, nekdanji najdražji nemški nogometaš, bo po koncu letošnje sezone zapustil Borussio Dortmund, je potrdil športni direktor kluba Michael Zorc.

Sedemindvajsetletni napadalec, ki je v finalu mundiala leta 2014 dosegel edini zadetek na tekmi in Nemčiji takrat prinesel naslov svetovnega prvaka, je bil član Borussie od leta 2009 do 2013 ter od leta 2016 do 2020.

Vmes je tri leta branil barve münchenskega Bayerna, vendar je selitev kmalu obžaloval in se skesan vrnil k črno-rumenim.

Druga epizoda v Dortmundu zanj ni bila tako uspešna kot prva, za kar so bile v veliki meri zaslužne težave z zdravjem. Pred tremi leti so mu diagnosticirali miopatijo, redko mišično bolezen, ki povzroča odmiranje mišičnega tkiva ter posledično šibkost in utrujenost mišič, kar močno otežuje regeneracijo po fizičnih naporih.

Šušljalo se je celo o upokojitvi, a se je uspel vrniti na igrišča.

Letošnja sezona se ni odvijala po njegovih željah, saj je skupno zabeležil le pet ligaških nastopov, vodstvo pa se je zdaj odločilo, da mu ne bo ponudilo novega dogovora.

mario gotze | Avtor: Epa Epa

"Boljši od Messija"

Götze je pri rosnih 21 letih postal junak nemškega naroda, selektor Joachim Löw pa je takrat famozno izjavil: "Zame je Mario boljši od Lionela Messija."  Danes je situacija popolnoma drugačna. Napadalcu ob koncu sezone poteče pogodba z Borussio, ki se mu bo odpovedala brez vsakršne odškodnine.

Razlog naj bi bil zanemarljiv napredek na zelenci, nemški mediji pa razkrivajo, da je k odločitvi pripomoglo tudi njegovo udejstvovanje na družbenih omrežjih.

Sodu naj bi dno izbila objava Götzeja in njegove boljše polovice, spletne influencerke Ann-Kathrine Brommel, s katero sta delila posnetek, na katerem sta si zamenjala oblačila. Zvezdnik je tako pred 8,4 mio. sledilci zaplesal v obleki z leopardjim vzorcem, kar je privzdignilo obrvi. V klubu so mnenja, da ga spletna omrežja zanimajo bolj kot nogomet, zato so mu brez posebnega pompa pokazali vrata.

Za zdaj ni jasno, kje bo 27-letnik nadaljeval kariero. Zanj naj bi se zanimalo nekaj klubov iz italijanske Serie A, vendar kakšnih konkretnih ponudb še nima na mizi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💛

A post shared by ANN-KATHRIN GÖTZE (@annkathringotze) on
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What to do on a Sunday? Dance with your man 🙏🏼

A post shared by ANN-KATHRIN GÖTZE (@annkathringotze) on

 
Komentarjev 1
  • Avatar Andisdella
    Andisdella 00:59 29.maj 2020.

    Si želiš najti žensko za eno noč? Pojdi >>> B︆︆r︆︆e︆︆d︆︆h︆︆o︆︆t︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m