Šport > Nogomet
1 ogledov

Plesal le en mesec

Žurnal24 main
Milko Djurovski bo hitro končal svojo avanturo na klopi makedonskega Vardarja. Nekdanji trener nogometašev Maribora je še brez zmage, že v torek pa bi utegnil biti brezposeln.
Milko Djurovski je pred enim mesecem, natančneje 31. oktobra, sedel na klop največjega makedonskega kluba, skopskega Vardarja. Po ekspresnem odhodu iz Maribora se bo, kot kaže, zgodba ponovila tudi v glavnem mestu Makedonije. Nekdanji jugoslovanski reprezentant, ki je igral tako za Crveno zvezdo kot za Partizan, bi lahko namreč v kratkem ostal brez dela.

Pod njegovim vodstvom je Vardar petkrat remiziral in v zadnjem prvenstvenem kolu izgubil proti Milanu iz Kumanovega z 2:4. V tem obdobju so varovanci nekdanjega trenerja Drave, Nafte in Maribora zabili le tri zadetke in so na petem mestu lestvice makedonske lige. V jesenskem delu sezone je na sporedu le še eno kolo.

V ponedeljek popoldne bo zasedal upravni odbor kluba in odločal o nadaljnji usodi Djurovskega. Ker ponavadi podobna zasedanja trenerjem ne prinašajo nič dobrega, bi se znal nekdanji odlični napadalec v torkovo jutro prebuditi kot bivši trener Vardarja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.