Šport > Nogomet
38 ogledov

Pljunek v obraz navijačem

Green Dragons navijaci tribuna transparenti zastave zastava Žurnal24 main
Najzvestejši navijači Olimpije, Green Dragonsi, so se ostro odzvali na novico, da naj bi zmaji podpisali pogodbo z Erminom Rakovićem in se na to odzvali z izjavo za javnost, ki si jo lahko preberete v celoti.

V preteklih dneh navijače Olimpije razburja dejstvo, da se opravljajo pogovori z Erminom Rakovićem. V vodstvu skupine smo opravili sestanke tako z Erminom Rakovićem kot z odgovornimi na klubu. V vseh treh sestankih je skupina Green Dragons izrazila globoko nestrinjanje ob prihodnjem podpisu pogodbe s prej omenjenim igralcem. Klubu smo predstavili argumente, zaradi katerih člani navijaške skupine in večina ostalih navijačev Olimpije zavračajo podpis pogodbe med Erminom Rakovićem in Olimpijo.

Klub se je kljub našemu odkritemu nasprotovanju odločil, da z omenjenim igralcem podpiše pogodbo. Navijaška skupina Green Dragons se s prihodom igralca ne strinja, vendar s svojimi dejanji zgolj zaradi enega igralca, ki ni v skladu z našimi vrednotami, na kocko ne misli postavljati prihodnost kluba in skupine. Javno in glasno ponavljamo, da se z odločitvijo kluba ne strinjamo in mislimo, da je to slaba poteza za klub.

V preteklosti smo opozarjali na nepravilnosti v kadrovski politiki kluba in naši argumenti so se vedno pokazali kot pravilni. V primeru Emila Kajdiža smo opozarjali od leta 1998, v klubu pa so njegovo nesposobnost ugotovili šele zdaj. Lansko leto smo ostro nastopili ob prihodu Jedinka Perice in njegova avantura je bila ravno zaradi tistih argumentov, ki smo jih klubu predstavili, končana. Žalostno je, da ljudje v klubu ne poslušajo in ne upoštevajo navijačev, ki imajo dolgoletne izkušnje.

Ker se je klub odločil, da bo podpisal pogodbo z igralcem, zahtevamo, da je ta pogodba javna. Z našo zahtevo se je strinjal tudi igralec. Odločili smo se, da organizirano klubu ne bomo škodovali. Vsak izmed vas pa ima svojo vest – v skladu z njo naj tudi reagira.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.