Šport > Nogomet
13 ogledov

Po 11 letih končno k frizerju?

Ukë Krasniqi navijač liverpoola Reševalni pas/Twitter
Kosovčan Ukë Krasniqi, strasten navijač Liverpoola, se je pred več kot desetimi leti zaobljubil, da ne bo ostrigel svojih las, dokler redsi ne osvojijo naslova državnega prvaka.

Liverpool je tri kroge pred koncem angleškega prvenstva na dobri poti, da si zagotovi prvi naslov državnega prvaka po letu 1990, kar je razveselilo navijača Ukëja Krasniqija, ki bi lahko po več kot desetih letih dobil novo pričesko.

Kosovčan se je leta 2003 odločil, da se ne bo ostrigel, dokler Liverpool ne osvoji naslova angleškega prvaka. Zgodbo je povzel kosovski spletni portal Republika.mk, ki citira gorečega podpornika angleškega kluba. ''Leta 2003 sem si spontano začel puščati dolge lase. Do danes je Liverpool osvojil vse ostale lovorike, prvenstva pa ne. Zdaj smo blizu. Tudi če bodo za prvake oklicani prej, bom dolge lase pustil do 11 maja. Želim jih imeti, ko nas bo Steven Gerrard popeljal do naslova proti Newcastlu,'' je dejal Krasniqi.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.