Šport > Nogomet
30 ogledov

Po Barçini v Sloveniji tudi Realova šola

Pedro Ramos Barcelona Real Madrid El Clasico Liga BBVA Španija liga prvenstvo EPA
Španski velikan Real Madrid in ljubljanska agencija AMC SPORT sta pred mesecem dni na stadionu Santiago Bernabéu dosegla dogovor o začetku organizacije in trženja Realove mednarodne nogometne šole za mlade od 7. do 17. leta starosti. Tako v slovenski prostor po Barceloni vstopa še drugi gigant španskega nogometa.

Mednarodna nogometna šola, v originalu Fundacion Real Madrid Campus Experience, bo zajela tudi Slovenijo in države nekdanje Jugoslavije. Slovenski nosilci licence slavne nogometne šole bodo tako prihodnje leto začeli s posebnim vadbenim programom, ki ga Real Madrid že desetletja organizira praktično povsod po svetu, saj gre v tem primeru tudi za pojavnost in za trženje ene izmed največjih svetovnih športnih blagovnih znamk v Sloveniji in širši regiji.

Sredi januarja prihodnje leto bodo tako Ljubljano in Slovenijo tudi uradno obiskali predstavniki madridskega kluba, saj si želijo ogledati lokacije in zmogljivosti ter izpiliti logostiko na objektih, kjer bo njihov slovenski partner konec junija in v začetku julija organiziral področne nogometne šole za mlade navdušence.

Ob tej priložnosti lahko v Ljubljani na posebnem dogodku pričakujemo tudi kakšnega slavnega gosta iz Španije ali drugod, ki je nastopal v dresu kraljevega kluba. Ljubljanska agencija bo tako posamezne kampe organizirala v Ljubljani (ŽAK Ljubljana), za področje Štajerske in Pomurja v Kidričevem, v Kranju, Kopru ter v Čatežu (igrišča v Brežicah) za otroke, ki se bodo prvo leto prijavili v državah nekdanje skupne domovine.

Čatež bodoči center dogajanja

Prav Čatež naj bi ob Ljubljani sčasoma postal nekakšen Realov regijski nogometni center za mlade nogometaše iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore in Makedonije, v katerem bodo Španci nadvse temeljito in profesionalno spremljali nogometne talente iz vseh teh držav.

Španski beli balet, bo prihodnje leto skozi svojo nogometno šolo vstopil tudi v nogometno Slovenijo, ob tem pa bo svoje nogometne in poslovne aktivnosti gradil na slavnem imenu, najvišji strokovni usposobljenosti in svetovno priznanem modelu dela z mladimi nogometaši.

Real Madrid Campus Experience je priložnost, ki jo Fundacija Real Madrida ponuja dečkom in deklicam med 7. in 17.  letom starosti, ki si želijo pobliže spoznati najboljši športni klub na svetu. Gre za kombinacijo športa in treningov, prek katerih otroci spoznavajo ključne vrednote Real Madrida, kot so: vodstvo, samonadzor, skupinsko delo, trud in spoštovanje do drugih.

Otroci v nogometnih kampih po vsem svetu trenirajo pod budnim očesom izvrstnih in izkušenih trenerjev Real Madrida, ki so tudi odlični pedagogi, usposobljeni za delo z otroki. Poleg treningov nogometa urnike v času trajanja kampa zapolnjujejo številne izobraževalne aktivnosti.

Otroci v nogometnih kampih trenirajo na kakovostnih nogometnih površinah in bivajo v najboljših nastanitvenih objektih, saj jim želi Fundacija Real Madrid omogočiti najboljšo izkušnjo, ki jim bo še dolgo ostala v lepem spominu.

V januarju je napovedan obisk delegacije FRMCE, ki bo prišla pogledat lokacije, z njimi pa bomo pripravili tudi novinarsko konferenco, kjer bo celoten projekt Real Madrid Campus Experience v Sloveniji podrobneje predstavljen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.