Šport > Nogomet
18 ogledov

Po Beckhamu na Otok še Henry

Le kdo ne pomni Henryjevih vragolij in 226 golov v dresu Arsenala. (Foto: EPA) Žurnal24 main
David Beckham že trenira z nogometaši Tottenhama in še upa, da bi zanje lahko tudi zaigral. Za podobno potezo se je odločil Thierry Henry: vrnil se je k Arsenalu, a le za dva meseca dobrega treninga.
"Thierry Henry se vrača," so zapisali na uradni spletni strani Arsenala. Potem ko se je v času premora v ameriški ligi MLS za trening na Otoku v vrstah Tottenhama odločil David Beckham, se bo v Angliji na novo sezono pripravljal tudi Henry. Triintridesetletni nogometaš newyorškega moštva Red Bulls bo pri svojem nekdanjem klubu treniral do marca. Henry je za topničarje od leta 1999 do 2007 zabil rekordnih 226 golov.

Čeprav so pogovori med Tottenhamom in njegovimi delodajalci iz Los Angeles Galaxy zamrli, trener Tottenhama Harry Redknapp še vedno upa, da bi se lahko strani dogovorili o posoji. Ker se bo liga Major League Soccer (MLS) nadaljevala šele 15. marca, je David Beckhman z družino prišel v London, kjer namerava trdo trenirati, da bo čim bolje pripravljen dočakal začetek sezone in morda s svojimi igrami pri 35 letih prepričal angleškega selektorja za vpoklic v reprezentanco. Tottenham in Galaxy sta se že pogovarjala o možnosti posoje za dva meseca, vendar Američani niso navdušeni nad zamislijo. Imajo pač slabe izkušnje s posojo Beckhama, saj se je nazadnje, ko so to storili z AC Milanom, zvezdnik vrnil poškodovan in nato izpustil skoraj pol leta nastopov. Redknapp si je Becksa res želel in zato je zdaj celo pripravljen, da bi se dogovorili za prestop in ne le za posojo. "Še vedno sem prepričan, da nam lahko veliko da. Zaradi njega lahko tudi drugi zaigrajo še bolje," je dejal pred dnevi. Tottenham ima na radarju še enega nogometaš: Luisa Suareza iz Ajaxa (ta je na prodaj za okoli 20 milijonov evrov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.