Šport > Nogomet
17 ogledov

Po debaklu uteho našel pri mami

david luiz EPA
Brazilca je z bleščečo predstavo v sredo osramotil Luis Suárez, mama Regina Celia pa mu je sporočila, da mora ostati pozitiven.

David Luiz je javno prejel besede podpore po porazni predstavi v dresu Paris Saint-Germaina proti Barceloni – pod katere se je podpisala njegova mama.

Brazilca je mučil katalonski napadalec Luis Suárez in Barcelona je v Franciji zmagala s 3:1 na prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov, Luiz pa je osramočen dobil žogo med nogama za oba Urugvajčeva zadetka.

Regina Celia se je na Instagramu postavila za svojega sina in mu dejala, da naj z visoko dvignjeno glavo zaključi sezono v Parizu.

"Vsi smo ponosni nate, David Luiz. Vedno boš moj sin, glavo imej pokonci. Bog ve vse! Jezus se bori za nas, kdo smo, da bi sodili!" je zapisala. "Vedno te bom imela rada, v dobrih tekmah in še toliko bolj takrat, ko reči ne bodo šle tako dobro."

Komentarjev 1
  • GROM X 12:43 17.april 2015.

    Sedaj, ko bodo padali goli na nasprotni strani, bodo nogometaše *reveže* bodrile mame in molile za njihove sinčke."ssVsi smo ponosni nate, David Luiz. Vedno boš moj sin, glavo imej pokonci. Bog ve vse! Jezus se bori za nas, kdo smo, ...prikaži več, da bi sodili!" je zapisala. "Vedno te bom imela rada, v dobrih tekmah in še toliko bolj takrat, ko reči ne bodo šle tako dobro."Kaj pa Suarez , on je še bolj potreben boga , ko mu je *zalaufalo*