Šport > Nogomet
60 ogledov

Po dveh letih na Češkem zdaj v Domžalah

Elvis Bratanović Profimedias
Domžale je okrepil napadalec Elvis Bratanović.

Nogometni klub Domžale je dolgo časa iskal okrepitev v napadu in naposled je vodstvu kluba uspelo najti primerno rešitev. Iz čeških Teplic na polletno posojo z možnostjo podaljšanja prihaja 23-letni Elvis Bratanović. Gre za otroka Celja, ki je svojo člansko kariero začel v velenjskem Rudarju. V petih sezonah je odigral 93 prvoligaških tekem in dosegel 26 golov. Za Domžale bo lahko zaigral že na nedeljskem občinskem derbiju proti Radomljam.

''Po dveh letih in pol v tujini se je lepo vrniti domov. Vesel sem, da sem prišel v Domžale, ki so organiziran in ambiciozen klub. Pomembno je, da so že dlje časa iskali napadalca in da so izrazili zanimanje zame. Ponudbo sem sprejel in prepričan sem, da sem se pravilno odločil,'' je ob prihodu dejal Bratanović, ki ob Kamniško Bistrico prihaja visoko motiviran: ''Na Češkem in na Poljskem sem igral za tri klube ter spoznal, da je v tujini težko služiti kruh. Kljub temu nisem razočaran, ampak sem se odločen boriti naprej. Včasih je potrebno narediti korak nazaj, da potem narediš dva naprej. Vesel sem, da sem v Domžalah in upam na najboljše predstave v rumenem dresu.''

Bratanović je pred dvema letomasicer s Teplicami podpisal štiriletno pogodbo. Za prvo moštvo dvakratnih zmagovalcev češkega pokala je odigral 17 tekem in dosegel en gol. Čehi so ga v tem obdobju dvakrat tudi posodili. Ob prihodu v Bohemians 1905 (26 tekem, 7 golov) in v jesenskem delu minule sezone v poljsko Termalico iz Nieciecze (4 tekme, 0 golov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.