Šport > Nogomet
0 ogledov

Po golu nad navijače

Ronaldo se je po golu tako poveselil v družbi Cristiana z navijači Corinthiansa. Žurnal24 main
Ronaldo Luiz Nazario da Lima je po več kot letu dni dosegel svoj prvi gol. 32-letni član Corinthiansa se je zadetka razveselil kot otrok. Navijači so ponoreli. Oglejte si posnetek.
 

Poglejte še

Video: Ronaldov debi v dresu Corinthiansa

Ronaldo je spet našel svoj napadalski čut. 32-letni brazilski član Corinthiansa se je po 13 mesecih veselil prvega zadetka, potem ko je pred 45 tisoč navijači na gostovanju pri mestnem rivalu Palmeirasu zadel za 1:1. Nekdanji najboljši nogometaš sveta je v svojem drugem nastopu Corinthiansu zagotovil točko z golom v drugi minuti sodnikovega podaljška. Kako je Ronaldo, ki je v igro vstopil šele v 63. minuti, proslavil zadetek, si oglejte v spodnjem posnetku .



"Presrečen sem. To je enkraten in ganljiv trenutek," je po zadetem golu dejal brazilski napadalec, ki je pred vrnitvijo v domovino blestel v evropskih ekipah (PSV, Barcelona, Real Madrid, Inter in Milan). Za čustveno proslavitev z navijači Corinthiansa je bil Ronaldo, ki se je huje poškodoval februarja lani na tekmi italijanskega prvenstva med Milanom in Livornom, kaznovan z rumenim kartonom, saj je konstrukcija ograde popustila pod pritiskom gledalcev in igralcev, tekma pa je bila za nekaj minut tudi prekinjena. Po 12. kolih vodi Palmeiras, ki ga vodi Vanderlei Luxemburgo , Corinthians mu sledi na drugem mestu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.