Šport > Nogomet
20 ogledov

Po navijačih nad Šćepovića še selektor "Miha"

Radisavljević Kimi Šćepović navijač vodja navijačev Partizan Ludogorec Youtube
Srbski selektor Siniša Mihajlović je napadalcu Partizana Marku Šćepoviću zagrozil, da bi tekma s Kolumbijo lahko bila njegova zadnja v dresu reprezentance.

Za Markom Šćepovićem res ni najboljši teden v karieri. Napadalec Partizana se je na prvih straneh srbskih in evropskih časnikov pojavil po kvalifikacijski tekmi proti Ludogorcu, na kateri mu je vodja navijaške skupine Alcatraz Miloš Radisavljević – Kimi sredi atletske steze z roke potegnil kapetanski trak.

Le nekaj dni kasneje se je nad Šćepovića spravil še selektor reprezentance Siniša Mihajlović, legenda osovražene Crvene zvezde, ki je mlademu napadalcu zagrozil, da mora spremeniti obnašanje, če želi še naprej dobivati pozive za prihod med "orle".

"Kot da vsakič nekomu dela uslugo"

"Še vedno verjamem v Šćepovića, ker vem, da ima potencial, ampak ne moremo mu pomagati, če on ne želi pomagati samemu sebi. To bo njegova zadnja tekma, ki jo bo odigral za Srbijo, če ne bo spremenil obnašanja," je bil pred sredino tekmo s Kolumbijo v Barceloni oster Mihajlović.

"Občutek imam, da fant misli, da vsakič, ko je na zelenici, nekomu dela uslugo. Moral bi se zgledovati po svojem mladem soigralcu Aleksandru Mitroviću, ki je pokazal, kako mora nekdo častiti igranje v reprezentanci. Vseeno mi je, če Šćepović proti Kolumbiji zabije ali ne. Kar si želim je sto odstotkov, od njega pa je odvisno, v katero smer bo šla njegova kariera."

Zvezda grozi z izstopom iz lige

Sćepović po treh tekmah za Srbijo še čaka na svoj krstni zadetek, po incidentu na obračunu z Ludogorcem pa ni sodeloval pri nedavni kontroverzni ligaški zmagi nad Novim Pazarjem (4:3).

Iz Crvene zvezde, kjer za trenerja Slavišo Stojanovića igra tudi reprezentant Nejc Pečnik, so celo zagrozili, da bodo zaradi "kraje" in očitnih sodniških napak izstopili iz lige, če predsednik Nogometne zveze Srbije (FSS) Tomislav Karadžić nemudoma ne odstopi.