Šport > Nogomet
22 ogledov

Po plačilu varščine na prostosti

adam johnson EPA
Adam Johnson je po plačilu varščine v višini slabih 70.000 evrov zapustil pripor, kjer se je znašel zaradi suma spolnega občevanja s 15-letnim dekletom.

Nekdanjega angleškega reprezentanta so aretirali v ponedeljek, ker naj bi imel spolne odnose z dekletom, mlajšim od 16 let. Johnson je po plačilu varščine spet na svobodi, s tem pa se je zavezal, da bo pristojnim organom pomagal pri preiskavi.

Sunderland je nogometaša suspendiral, zato do nadaljnjega ne bo uvrščen v ekipo, začenši s premierligaško tekmo proti Hull Cityju.

Vezist se je črnim mačkam pridružil leta 2012 za odškodnino v višini 13 milijonov evrov. Na 105 tekmah je zabil 20 golov, v zadnjem času pa ne najde forme, s katero si je leta 2010 priigral vpoklic v angleško reprezentanco.

Angleška nogometna zveza (FA) aretacije ni želela komentirati, lokalni mediji pa poročajo, da Johnson slovi kot nogometaš, ki se rad udeležuje zabav. ''Rad ima pozornost, s katero ljudje zasipavajo znane nogometaše in s privabljanjem deklet ni imel nobenih težav,'' neimenovan vir citira Daily Mail.

Potem ko so ga policisiti odpeljali na zaslišanje, so si forenziki podrobneje ogledali njegovo hišo. Policija podrobnosti preiskave ni razkrila, zato datum domnevnega incidenta še ni znan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.