Šport > Nogomet
210 ogledov

Po poškodbi Neuerja so se pri Bayernu zagledali v Hrvata

Dominik Livaković Profimedia
Po hudi poškodbi vratarja Manuela Neuerja si nemški nogometni velikan v svojih vrstah želi hrvaškega vratarja Dominika Livakovića, poroča televizija Sky. Livaković ima do konca sezone 2023/24 pogodbo z zagrebškim Dinamom.

Bayern naj bi že vzpostavil kontakt z menedžerjem 27-letnega hrvaškega vratarja. Dominik Livaković je eden od adutov hrvaške nogometne reprezentance na svetovnem prvenstvu v Katarju, kjer so se Luka Modrić in druščina že prebili do polfinala, kjer jih danes čaka obračun z Argentino. Livaković navdušuje tako z obrambami v polju, kot tudi z izjemnimi obrambami enajstmetrovk. Te pa bi lahko za Bayern bile še kako ključne v Ligi prvakov, zdaj ko pravilo gola v gosteh več ne velja.

Ivana Knoll, navijačica Hrvaške SP V katarju Šport Nova velika priložnost za hrvaško nogometno zgodovino

Posebej se je vratar izkazal pri odločilnih enajstmetrovkah proti Japonski in Braziliji. Prav četrtfinale z Brazilci si je v živo ogledal še en nekdanji legendarni nemški vratar Oliver Kahn, zdaj član predsedstva Bayerna, in si sam ustvaril sliko o 27-letnem Hrvatu.

Neuer se je nedavno poškodoval na smučanju. Zaradi zlomljene noge ga v letošnji sezoni ne bo več v ekipi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.