Šport > Nogomet
26 ogledov

Po Soldu kovčke spakiral še Meier

Michael Meier (Foto: EPA) Žurnal24 main
Michael Meier ni več športni direktor Kölna. Klub, kjer si kruh služita tudi slovenska reprezentanta Mišo Brečko in Milivoje Novaković, je tako po trenerju Zvonimirju Soldu vrata pokazal še Meierju.

Nemški nogometni prvoligaš Köln, pri katerem igrata tudi slovenska reprezentanta Mišo Brečko in Milivoje Novaković, je v ponedeljek sporočil, da je prekinil sodelovanje s športnim direktorjem Michaelom Meierjem. Köln se bori za obstanek v Bundesligi; minulo soboto je doma le remiziral (1:1) z Wolfsburgom.

Že pred tem je klubsko vodstvo po nizu slabih rezultatov odpustilo hrvaškega trenerja Zvonimirja Solda. Köln je pod njegovim vodstvom v tej sezoni v devetih krogih zbral vsega pet točk. Solda je na trenerskem stolčku zamenjal Frank Schäfer, ki je pred ponedeljkovim treningom tudi potrdil, da so v klubu končali sodelovanje z Meierjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.