Šport > Nogomet
11 ogledov

Po SP bo sklenil reprezentančno pot

Fabio Cannavaro tvori osrčje italijanske obrambe. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Eden najboljših branilcev zadnjega desetletja, Italijan Fabio Cannavaro, je v sredo sporočil, da bo po koncu svetovnega prvenstva v JAR končal z igranjem za izbrano vrsto Italije.

Kapetan italijanske nogometne reprezentance Fabio Cannavaro se bo po letošnjem svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki poslovil od igranja za izbrano vrsto azzurrov. "Že zdaj govorijo, da sem prestar, tako da si lahko samo predstavljam, kaj bodo govorili avgusta," je dejal 36-letni Cannavaro.

Juventusov branilec je kapetanski trak Italije prevzel po slovesu Paola Maldinija po SP 2002. Cannavaro je sicer že presegel Maldinijev rekord po številu nastopov za reprezentanco. Milanova legenda jih je zbrala 126, Cannavaro pa do zdaj 132.

"Upamo, da nam bo uspelo pokal za prvaka še enkrat prinesti v domovino," pravi Cannavaro. Italija bo na SP igrala v skupini skupaj s Paragvajem, Novo Zelandijo in Slovaško.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.