Šport > Nogomet
19 ogledov

Po stenah pijača, v bazenu alge

andy carroll EPA
Napadalec West Hama Andy Carroll bo moral plačati 220 tisoč evrov, če ga bo sodišče spoznalo za krivega zaradi škode, ki jo je utrpel najeti luksuzni dvorec.

Angleški nogometaš Andy Carroll naj bi po navedbah stanodajalcev pustil pravo razdejanje v najeti luksuzni vili.

Jeff in Dawn Grant, ki sta oddala hišo famoznemu nogometašu, trdita, da je Carroll poškodoval žar, mizo za hokej, sedežno garnituro in strop, kjer je pustil številne madeže od pijače. Angleški napadalec naj bi za nameček dolgoval skoraj 80 tisoč evrov neplačane najemnine. Slabo je skrbel tudi za dvanajstmetrski bazen, v katerem so se razmnožile alge.
Carroll je v luksuzni vili prebival v času igranja za Liverpool (2011-2013). Lastniki skupno zahtevajo dobrih 220 tisoč evrov odškodnine, v katero so všteti stroški obnove in dolg za najemnino. Stanodajalca sta še razkrila, da so v okolici bazena našli razbito steklo, večino pohištva pa je bilo potrebno očistiti ali preobleči.

Carrol naj bi iz hiše odnesel nekatere drage predmete, Anglež pa trdi, da si je s tem želel zagotoviti povrnitev varščine, ki ga je stala 17 tisoč evrov.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.