Šport > Nogomet
30 ogledov

Po treningu v čiste in ogrete avtomobile

manchester city trening Facebook
Nogometaše Manchester Cityja so po treningu pred nocojšnjim obračunom s Chelseajem pričakali ogreti jekleni konjički.

Angleški mediji poročajo o ''razvajenih'' nogometaših Manchester Cityja, ki so jih po koncu treninga v vrsti pričakali ogreti in očiščeni luksuzni avtomobili. Vodstvo angleškega prvoligaša je sicer zatrdilo, da gre za varnostni postopek. Varovanci Manuela Pellegrinija so se s treninga lahko odpeljali v jeklenih konjičkih, za katere so prej temeljito poskrbeli uslužbenci angleškega prvoligaša.

City ob 21. uri čaka tekma s Chelseajem, Pellegrini pa je priznal, da ne ve, kakšne taktike se bo posluževal José Mourinho. ''Ne vem, če nam bo uspelo zadeti, a ne razmiljamo le o golih. To je nova tekma in ni pomembno, kaj se je zgodilo v preteklosti. Morda se je nekaterih ekip treba bati, drugih pa ne. Nekdo lahko pride igrat obrambo, nekdo drug pa verjamem, da je bolje napadati. Ne vem, kaj se bo zgodilo,'' je povedal Pellegrini, ki na tekmi ne bo mogel računati na poškodovanega Sergia Agüera.

Nogometaši Cityja so v letošnji sezoni dosegli 115 golov, z zmago na Etihadu pa bi ponovno prevzeli vodstvo na ligaški lestvici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.