Šport > Nogomet
94 ogledov

Po zračnem dvoboju ostal brez ledvice

marko jevtić Facebook/NK Vitez
Nogometni branilec Marko Jevtić je zaradi hude poškodbe na tekmi 20. kroga bosansko-hercegovske Premijer lige končal svojo kariero.

Na tekmi državnega prvesntva v Bosni in Hercegovini jo je grdo skupil 34-letni Marko Jevtić, ki je v zračnem dvoboju dobil udarec v ledveni predel in utrpel hudo poškodbo ledvice.

Nogometaša so prepeljali v bolnišnico, kjer je zdravniško osebje ugotovilo, da ima branilec Viteza natrgano ledvico. V želji, da bi zaščitili nogometaševo zdravje, so mu poškodovani organ odstranili.

Incident se je zgodil na tekmi 20. kroga Premijer lige med Vitezom in Čelikom. Jevtić je v enem od zračnih dvobojev trčil s Harisom Hećom

Nogometaš je operacijo uspešno prestal, njegovo stanje je stabilno. Po pisanju bosanskih medijev je pod stalnim nadzorom zdravniškega osebja.

''Po težki poškodbi na včerajšnji tekmi z NK Čelikom je bil Marko prepeljan v bolnišnico, kjer so ga ob treh zjutraj operirali. Na žalost zdravniki niso uspeli rešiti njegove ledvice. Marko se nahaja na oddelku za intenzivno nego, jasno pa je, da je njegova nogometna kariera končana. V tem trenutku ne najdemo pravih besed, šokirani smo in užaloščeni. Marku stoji ob strani celotna ekipa in strokovni štab. Sočustvujemo z njegovo družino. Nadejamo se njegovega hitrega okrevanja,'' je sporočil NK Vitez.

 
Komentarjev 1
  • Lavdan 14:56 06.marec 2017.

    Sem mislil, da je zračni dvoboj, dvoboj z avioni, pa je videti, da ni. S pridevniki ste fenomenalni.