Šport > Nogomet
26 ogledov

Pobesneli Messi; cestni bojevnik

lionel messi cadillac Youtube
Prvi zvezdnik Barcelone po koncu treninga ni bil razpoložen za druženje z navijači vodilne ekipe španske Primere División.

Skupina lovcev na avtograme je po koncu treninga najboljše ekipe španskega prvenstva želela pridobiti avtogram Lionela Messija, kar bi se skoraj končalo z tragičnimi posledicami.

Argentinec se je vračal s treninga, ko ga je sredi ceste pričakala skupina navijačev. Ti so skandirali ime štirikratnega dobitnika Zlate žoge, ki pa očitno ni bil najbolje razpoložen, saj je s svojim luksuznim Cadillacom še pospešil in zapeljal naravnost v navijače, ki so se v zadnjem hipu razmaknili.

S posnetka ni razvidno, kdo sedi za volanom, identiteto napadalca Barcelone pa je potrdil priznani španski dnevnik AS, ki piše: ''Argentinec je trening zapustil v novem, črnem Cadillacu in v naglici pospešil skozi skupino kričečih navijačev.''



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.