Šport > Nogomet
18 ogledov

Pobiralec žog pripravil zadetek

Zadel je Ya Konan, a gol Hannovra sta pripravila pobiralec žog in Chadeh. Žurnal24 main
Še preden se je večina branilcev Dortmunda vrnila v obrambo, je nogometaš Hannovra Chadeh izvedel avt in podal za zadetek za remi. Avt je tako hitro izvedel zaradi podajalca žog.

Včeraj smo vam pokazali, kako je na ruskih zelenicah navijač zabil enajstmetrovko, zdaj vam prinašamo še zanimivost s tekme nemške nogometne lige. Na sobotni tekmi med Dortmundom in Hannovrom (1:1) je bil med junaki izenačujočega zadetka 13-letni Dennis Karl, pobiralec žog ob igrišču. V tekmi šestega kola je ob začetku drugega polčasa Dortmund vodil z 1:0. V 48. minuti je nogometašem Dortmunda žoga ušla v avt. Ob robu igrišča je ravno stal Karl in še preden so se branilci vrnili v obrambo, je mladenič žogo vrgel domačemu igralcu Sofianu Chadehu. Ta je takoj izvedel avt in pripravil stoodstotno priložnost za zadetek soigralcu Yaju Konanu. Ta je tudi zadel za 1:1. Pobiralec žog je tako posredno vplival na končni rezultat. Po tekmi je dobil tudi pohvalo Chadeha: "Dobro je reagiral. Očitno je dobro spremljal akcijo. Toplo se mu zahvaljujem." Dogodek si poglejte v videu (najprej prvi gol in nato še omenjeni drugi s pomočjo podaje Dennisa Karla).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.