Šport > Nogomet
16205 ogledov

Nesramen pobiralec žog dobil svojo lekcijo

Leon Balogun pobiralec žog PrtSc Leon Balogun in pobiralec žog.
Na srečanju, ki je odločalo o naslovu prvaka, se je zgodil nenavaden incident.

V 34. kolu škotske Premier League je favorizirani Glasgow Rangers gostoval pri St. Mirrenu v Paisleyu. Gostje se krčevito borijo za naslov prvaka, domači pa nimajo več pravega motiva, saj so preveč oddaljeni od mest, ki vodijo v Evropo.

Kljub temu je obisk enega od velikanov iz Glasgowa vedno dovolj velik motiv za škotske klube, da pokažejo vse, kar znajo. Po prvem polčasu je St. Mirren tako držal točko pri izidu 1:1, kar je ustrezalo domačim navijačem.

Rangers so hiteli po vodstvo in mudilo se jim je pri vsaki prekinitvi. Ko je žoga v eni od akcij priletela v stranski avt, se je odbila točno v noge mladega pobiralca žog.

Približal se mu je igralec gostov Leon Balogun in mladenič mu je navidezno ustrežljivo ponudil žogo ... Nato pa jo nesramno odvrgel stran. Balogun mu je sarkastično zaploskal, domači navijači pa so prešerno vzklikali.

Tekma se je nadaljevala, dobri dve minuti kasneje pa je do pobiralca žog pristopila ena od uslužbenk domačega kluba. Po kratkem razgovoru sta oba zapustila zelenico stadiona SMISA. Ob "menjavi" pobiralca žog so se domači privrženci še zadnjič pošalili in namenili sarkastične žvižge tej potezi.

Trud domačih je bil zaman, saj so Rangers srečanje na koncu vseeno dobili (1:2). Štiri kola pred koncem imajo tri točke manj od vodilnega Glasgow Celtica, čaka pa ju še ena medsebojna tekma.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice