Šport > Nogomet
199 ogledov

Pochettino na izhodnih vratih pariškega velikana

Mauricio Pochettino Epa
Uradna potrditev naj bi bila samo še vprašanje časa.

Trener Mauricio Pochettino je pri francoskem nogometnem velikanu PSG očitno že z eno nogo na izhodnih vratih. Časnik Le Parisien je poročal, da je odločitev v upravi kluba že sklenjena in da je le vprašanje časa, kdaj jo bodo predstavili javnosti.

Časnik, ki ga navaja nemška tiskovna agencija, v nadaljevanju piše, da je na vrhu spiska želja za novega trenerja nekdanji francoski zvezdnik Zinedine Zidane. Klubu pa naj bi se kar sam ponudil tudi Antonio Conte, trenutno trener angleškega Tottenham Hotspur.

Mauricio Pochettino | Avtor: Epa Epa

Argentincu Pochettinu se pogodba s PSG sicer izteče prihodnje leto. Ta je klub v soboto pripeljal do 10. naslova v državi, a je ekipa zaostala za pričakovanji v ligi prvakov in francoskem pokalu, kjer se je zvezdniški ansambel poslovil v osmini finala.

Vsekakor upravi kluba v teh dneh ni lahko. Navijači zahtevajo menjavo vodstva kluba. Tam pa ob trenerju očitno menjajo tudi športnega direktorja Leonarda. Le Parisien poroča, da ga bo zamenjal Arsene Wenger, ki je med leti 1996 in 2018 kadroval ekipo londonskega Arsenala, a potrditve za omenjeno kadrovsko menjavo pri časniku nimajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.