Šport > Nogomet
28 ogledov

Pogba oponašal Zlatana Ibrahimovića

paul pogba Reševalni pas/Twitter
Najdražji nogometaš vseh časov je v eksluzivnem pogovoru za Sky Sports postregel z zabavnim oponašanjem klubskega soigralca Zlatana Ibrahimovića.

Paul Pogba se je pred premierligaškim debijem v dresu Manchester Uniteda pogovarjal z legendarnim Thierryjem Henryjem, s katerim sta razpravljala o vrnitvi na Old Trafford, Siru Alexu Fergusonu in seveda Zlatanu Ibrahimoviću.

''Vedno sem imel rad Manchester United. Odšel sem zato, ker sem želel igrati. Svetu in Unitedu sem želel dokazati, da sem pripravljen in motiviran za igro. Vrnitev kaže na to, da sem bil s srcem še vedno tukaj,'' je razloge za odhod iz ekipe takratnega trenerja Fergusona pojasnil Pogba.
''Zelo ga spoštujem,'' je na vprašane o legendarnem škotskem strategu odvrnil napadalni vezist. ''Najboljši nogometni trener. Nobenih težav nimam z njim in nikoli jih nisem imel. Edina težava je bila ta, da sem želel igrati. Morda se je njemu zdelo prezgodaj, meni pa prepozno. Bil sem pripravljen. To je to. Veliko sem se naučil od njega, tako da nobenih težav. Spoštujem ga in vedno ga bom. Upam, da se še kdaj vidiva,'' je dodal 23-letnik.

Pogba si v gledališču sanj deli slačilnico z Zlatanom Ibrahimovićem, ki še posebej rad komentira njegov izgled. ''Rad se šali. Vsakič, ko ga srečam, ima nekaj za povedati. O mojih čevljih, pričeski. In kako govori... Zlatan Ibrahimović,'' je napadalca oponašal Pogba in nasmejal Henryja, ki je z Ibrahimovićem igral v Barceloni.

''Ko boš to videl, upam, da se boš spomnil name,'' je Švedu še sporočil Francoz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.