Šport > Nogomet
362 ogledov

Pogba v bizarni vojni z bratom, ki je igral v Sloveniji

Paul Pogba Epa
Nogometni zvezdnik Paul Pogba trdi, da je žrtev izsiljevanja.

Francoska policija je odprla preiskavo, ker naj bi bil nogometaš Juventusa Paul Pogba žrtev večmilijonskega izsiljevanja, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Devetindvajsetletnik je dejal, da je žrtev izsiljevanja po tem, ko je njegov brat Mathias Pogba na spletu objavil nenavaden videoposnetek, ki v štirih jezikih, francoščini, italijanščini, angleščini in španščini, obljublja "velika razkritja" o zvezdniku Juventusa.

V izjavi, ki so jo podpisali Pogbajev odvetnik, njegova mati Yeo Moriba in trenutna agentka Rafaela Pimenta, je navedeno, da ti videoposnetki, ki so bili objavljeni v soboto, žal niso presenečenje. "To so grožnje in poskusi izsiljevanja Paula Pogbaja s strani organiziranje tople," je zapisano v izjavi.

Dvaintridesetletni Mathias Pogba je obljubljal "velika razkritja o svojem bratu Paulu in njegovi agentki Rafaeli Pimenta". "Cel svet, predvsem bratovi navijači, soigralci in sponzorji si zaslužijo vedeti nekatere stvari."

Ljudje bi po mnenju zvezdnikovega brata morali vedeti, kar ve on sam, da bi presodili, ali si brat sploh zasluži svoje mesto v francoski ekipi in čast igrati na svetovnem prvenstvu, je zapisal Mathias. Izjavo je sklenil z napovedjo: "Vse to bo verjetno eksplozivno." Več vsebine ni dodal.

Po podatkih AFP od Paula Pogbaja zahtevajo velike vsote denarja, če se želi izogniti širjenju takšnih posnetkov. Pogbaju naj bi grozili prijatelji iz otroštva in dva oborožena moška s kapucami. Od njega zahtevajo 13 milijonov evrov.

V nedeljo se je na dogajanje odzval tudi Mathias Pogba: "Paul, res si me želel utišati in lagati ter me poslati v zapor," je zapisal v izjavi in dodal: "Pustil si me v luknji, ko si želel zbežati, sedaj se želiš igrati nedolžnega. Ko bo vse povedano, bodo ljudje videli, da na Zemlji ni večjega strahopetca in izdajalca."

Mathias Pogba je bil lani nekaj časa član slovenskega kluba iz Sežane Tabora, a Sežancev ni prepričal ter je zapustil Slovenijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.