Šport > Nogomet
12982 ogledov

Poglejte, kaj si je sredi križišča na rdeči luči privoščil Messi

Messi Epa
Zvezdniki nimajo miru niti na cesti. Zdaj je po spletu zaokrožil videoposnetek Lionela Messi, ki je na rdeči luči ustavil svoje vozilo, nato pa zaradi svojega početja malce razjezil nestrpne voznike.

Meni nič, tebi nič je eden od prometnih udeležencev v prometnem zamašku v Miamiju na semaforju prosil Lionela Messija, da mu ta podpiše dres. A ne le nenavadna lokacija "prosjačenja" za podpis, pač pa tudi način izvedbe bodeta v oči. Messiju je namreč udeleženec kar skozi okno vrgel dres v zvezdnikov avtomobil. "Prosim Leo, si največji na svetu. Obožujem te, Leo. Pravkar si izpolnil sanje mojih sinov. Ne morem verjeti," se slišijo besede možakarja iz avtomobila. Sodeč po naglasu, gre za Argentinca, ugotavljajo tuji mediji. 

Argentinski nogometni zvezdnik si je vzel čas ter na majici pustil svoj avtogram, nato pa z zamudo vendarle speljal iz križišča. Ker seveda tega ni storil nemudoma ob zeleni luči, si je prislužil tudi nekaj jeznih pogledov voznikov za njim (pa tudi nekaj hupanja).

Na srečo nespametno početje vzhičenega Messijevega privrženca ni botrovalo kakšni prometni nesreči, vsi udeleženci so se, potem ko je Messi pustil svoj podpis na majici argentinske nogometne reprezentance, mirno odpeljali naprej. Osemkratni dobitnik zlate žoge pa očitno nikjer nima miru pred oboževalci. Niti na cesti.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Avatar @narhist
    @narhist 15:16 27.januar 2024.

    ... nato pa si je možakar, še v deliriju, s sveže podpisanim dresom popivnal solze sreče.

  • ico8 08:21 27.januar 2024.

    Uk, to pa je novica! Da je pri mojih sosedih krava povrgla pa nic???