Šport > Nogomet
35 ogledov

Pogrešani nogometaš se je vrnil

Emmanuel Emenike EPA
Nigerijski nogometni reprezentant Emmanuel Emenike ni več pogrešana oseba.

Potem ko je napadalec Fenerbahčeja po nedeljskem istanbulskem derbiju z Bešiktašem, ki ga je z 1:0 dobil Fenerbahče, izginil neznano kam, se je danes že pojavil v klubu in bo zvečer z njim tudi treniral. Si pa je za svojo potezo prislužil 50.000 evrov kazni.

Emenike je izginil kar med polčasom nedeljskega derbija. Potem ko je moral zaradi zgrešene priložnosti poslušati žvižge, zbadljivke in tudi žaljivke na svoj račun, ki pa, kot pravi klub, niso bile na rasni osnovi, je zapustil igrišče. Pozneje se je sicer vrnil na zelenico, a ob polčasu pri trenerju izsilil zamenjavo. Že med tekmo pa je zapustil stadion, odšel na letališče in odpotoval v London, kjer je preživel dva dneva.

"Njegova poteza je bila otroška in neprimerna, besede, da ne bo več oblekel našega dresa in podobno, pa nepremišljene. A za nas je zadeva zaključena, z njo v času, ko se borimo za prvaka, ne bomo izgubljali energije," je dejal predsednik Fenerbahčeja Aziz Yildrim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.