Šport > Nogomet
21 ogledov

Pokal: Celje v Stožicah

Davor Skerjanc Žurnal24 main
Na Čerinovi ulici v Ljubljani so na sedežu Nogometne zveze Slovenije v sredo izžrebali pare Hervis pokala Slovenije. V drugem kolu bo na Stožicah prvoligaški obračun med Olimpijo in Celjem.

Drugo kolo Hervis pokala Slovenije, ki bo na sporedu 15. septembra, prinaša nekaj zanimivih obračunov. Poleg prvoligaškega na novem stadionu v Stožicah, kjer se bosta pomerila Olimpija Ljubljana in Celje, se obeta prekmurski derbi med Nafto in Zavrčem, ki je v prvem kolu izločil tamkajšnjega velikana Muro 05. Nov trenerski dvojec zmajev, Dušana Kosiča in Aleša Čeha, torej z zeleno-belimi čaka težak preizkus le dva tedna po tem, ko sta prevzela zmaje.

Mariborčani in Domžalčani, vodilni ekipi prvenstva, sta lahko z žrebom zadovoljna, saj bodo vijoličasti gostovali pri Dobu, Domžale pa pri tretjeligašu Ankaranu. Drugi prvoligaški obračun ponuja par Triglav Gorenjska in Rudar Velenje, novopečeni drugoligaš Interblock pa se bo udaril z novopečenim prvoligašem Primorjem.

Hervis pokal Slovenije, 2. kolo:

Triglav Gorenjska – Rudar
Roltek Dob – Maribor
Olimpija – CM Celje
IB Interblock – Primorje
Dravinja Kostroj – Luka Koper
AH Mas Tech – Domžale
Aluminij – HiT Gorica
Zavrč – Nafta

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.