Šport > Nogomet
16 ogledov

Poljaki: Glasovali bomo za Čeferina!

Zbigniew Boniek EPA
Čez teden dni bo v Atenah potekal kongres Evropske nogometne zveze (Uefe), kjer bo izvoljen naslednik Michela Platinija.

V predsedniški boj se bo podal tudi predsednik Nogometne zveze Slovenije (NZS), Aleksander Čeferin, iz pisarne NZS pa so sporočili, da Čeferina podpirajo tudi Poljaki.

"Življenje je polno odločitev, pogosto tudi zelo težkih. Bližajo se volitve za predsednika Uefe. Poljska nogometna zveza je Uefi hvaležna za velik vložek v razvoju, vodenju in finančni podpori mednarodnemu nogometu. Upoštevajoč programe vseh predsedniških kandidatov, njihovo znanje, strast in odločenost narediti nekaj velikega in izrednega, bi na poljski nogometni zvezi radi poudarili, da so pred nami in evropskim nogometom tudi časi velikih izzivov in drznih načrtov. Vsi v nogometni družini se strinjamo, da potrebujemo nove, sveže ideje ter osvežujoče iniciative. Ob upoštevanju zapisanega bom na prihajajočih volitvah v Atenah glasoval za Aleksandra Čeferina, predsednika Nogometne zveze Slovenije," je med drugim zapisal prvi mož poljske nogometne zveze Zbigniew Boniek.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.