Šport > Nogomet
11 ogledov

Polne tribune Bernabéua

1/27
Žurnal24 main
Oglejte si galerijo živo pisanih navijačev Interja in Bayerna, ki so rajali po Madridu. Že pred vrhuncem Lige prvakov sta se v tekmi 5 na pet spopadli dve legendi ...

Osemindvajset let po tem, ko sta se na Santiagu Bernabéuu spopadla v finalu svetovnega prvenstva, sta se pred velikim finalom letošnje Lige prvakov znova srečala Italijan Alessandro Altobelli in Nemec Paul Breitner. Tokrat je bila napetost mnogo manjša.

Vse kar vem je, da bo Bayern nocoj zmagal!
Paul Breitner

Stara rivala sta dolgoletna prijatelja, in to kljub temu, da je Altobelli z Italijo takrat premagal Breitnerjevo Zahodno Nemčijo (3:1), tokrat pa sta se pomerila v t. i. Uefini "Ultimativni tekmi prvakov". Tekma se je z mnogimi zvezdami iz preteklosti danes končala z 18:18 in medtem ko je Altobelli v igri pet na pet veselo zabijal, ga je kolega Breitner spremljal s klopi.

"Vsaka ekipa potrebuje trenerja," je za Reuters kasneje dejal Breitner po koncu tekme, ki je navdušila gledalce. Nič čudnega, ko so jih s svojimi mojstrovinami razvajali igralci kot so Steve McManaman, Enzo Scifo, Michael Laudrup in Emilio Butragueno. "Imeli smo dovolj igralcev, tako da mi ni bilo treba igrati. Res je lepo spet videti vse stare fante, Alessandra pa obiščem vsakič, ko sem v Milanu in si ogledam tekmo Interja ali AC Milana," je povedal Breitner.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.