Šport > Nogomet
24 ogledov

"Polovanec ne bi nameščal tekem"

Žurnal24 main
V zvezi z domnevno sporno tekmo v kvalifikacijah za Ligo prvakov med Dinamom in Koprom se je oglasil tudi nekdanji član koprskega moštva in zdaj hrvaške Lokomotive Ivan Sesar.

"Polovanec je po porazu z Dinamom prišel v garderobo in dejal: 'Fantje, jaz sem kriv, igral sem katastrofalno.' Nihče mu ni zameril, zelo slabo smo igrali vsi," je dejal Ivan Sesar, ki Kristjana Polovanca dobro pozna, saj sta leto dni delila stanovanje. Prepričan je, da hrvaški branilec ni bil vpleten v domnevno prodajo tekme: "Polovanec ima zagotovljeno eksistenco, nikakršne potrebe ni, da bi zaradi denarja sodeloval v nameščanju tekem. Sam ne morem verjeti, ko berem, da naj bi bila tekma med Dinamom in Koprom prodana. Dinamo nas je naposled komaj izločil. Zagrebčane je reševal vratar Tomislav Butina. Če bi bil izid v Zagrebu dogovorjen, zagotovo ne bi bilo tako dramatično na povratni tekmi."

Kristjan Polovanec je sicer ogorčen, ker ga mediji povezujejo z nečedno dejavnostjo. "Policija me je zaslišala, vendar ne kot osumljenca. Spraševali so me glede dveh tekem slovenskega prvenstva, tekme z Zagrebčani niso niti omenjali. Grozno se počutim, ker se govori o meni, da naj bi zmago namerno prepustil Dinamu. Tega ne bi nikdar storil," je dejal Polovanec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.