Šport > Nogomet
23 ogledov

Poplava ali ponočevanje?

Preiskava bo pokazala, ali trener igralcev Real Sociedada govori resnico ali ne. Žurnal24 main
Španski nogometni drugoligaš Real Sociedad, katerega član je tudi slovenski reprezentant Dalibor Stevanović, je sprožil preiskavo zaradi zamude trenerja Chrisa Colemana na novinarsko konferenco.

Trener španskega nogometnega kluba Real Sociedada Chris Coleman je zamudil na novinarsko konferenco. Vendar ni šlo za majhno zamudo. Na konferenco je prišel kar eno uro in pol prepozno.  V lokalnih medijih so se že pojavila namigovanja, da so ga v zgodnjih jutranjih urah videli v enem izmed nočnih klubov.

Coleman se brani, da je zamudil zaradi poplave v stanovanju. "Nihče noče, da se dogajajo takšne stvari. Toda vsi smo ljudje in včasih pač naredimo napako. Vsekakor pa smo zadovoljni z delom Chrisa Colemana in s športnega vidika je vse v najlepšem redu," je dejal športni direktor kluba iz San Sebastiana Salva Iriarte.

Real Sociedad, ki je v minuli sezoni izpadel iz Prve lige, je trenutno na 13. mestu med 22 klubi v drugoligaški konkurenci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.