Šport > Nogomet
15 ogledov

"Porto spremlja Berića"

Žurnal24 main
Spretnega napadalca Maribora, ki v seriji zabija pomembne zadetke, ob tem pa ni star še niti 20 let, Roberta Berića opazuje tudi Porto, nam je potrdil igralčev zastopnik Amir Ružnić. Zlatko Zahovič molči.

"Ne morem komentirati," se je glasila izjava Zlatka Zahoviča ob našem klicu na temo trikotnika Maribor-Berić-Porto in ob vprašanju, ali se je portugalski gigant res oglasil v Ljudskem vrtu.

Še ne 20-letni mariborski napadalec Robert Berić mika številne evropske klube, zanj se zanimajo moštva iz Italije in Nemčije. Po poročilih Ekipe je na vrata Ljudskega vrta potrkal Wolfsburg, Maribor pa naj bi zavrnil tudi 1,2-milijonsko ponudbo. Isti vir navaja, da se za napadalca iz Krškega zanima tudi Porto, kjer je svoje zlate sezone odigral športni direktor Zlatko Zahovič.

Maribor želi okrog dva milijona
"Iz Porta z mano ni govoril nihče. Mogoče je, da so govorili z Zlatkom Zahovičem. Vem pa, da so ga gledali na eni od tekem, in lahko potrdim, da ga spremljajo. Lahko vam potrdim, da vlada za Berića veliko zanimanje iz Nemčije in Italije. Mislim, da je cena velik problem. Gre za okrog dva milijona evrov. Res. Maribor ga bo prodal za veliko številko ali pa bo počakal, glede na to, da ni star še niti 20 let. Brez dvoma je fant potencial za velike stvari,"
je za zurnal24.si povedal Amir Ružnić, Berićev zastopnik, in potrdil, da vlada precejšnje zanimanje tudi za Koprčana Aljaža Struno.

Evropa še dvigne ceno?

Za Ružnića sicer dvomov ni: "Ko imaš igralca, ga moraš prodati. To je moja filozofija. Če bi dobil številko, ki jo išče Maribor, bi ga prodal, ne bi premišljeval dvakrat. Vprašanje je, kako bo igralec prenesel, da gre iz enih številk v druge, v neke druge sfere. Treba je gledati tudi igralca. Maribor bo morda čakal na preboj v Evropo in nato iztržil več."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.