Šport > Nogomet
18 ogledov

Portorož gosti 15. reprezentanco sveta

Bostjan Cesar in Milan Miklavic
1/15
Žurnal24 main
Slovenska nogometna reprezentanca se je pred sredino prijateljsko tekmo z Gruzijo zbrala v Portorožu. Ponedeljkov dopoldanski trening je odpovedan, nekaj dela pa je bilo predvsem s podpisi za oboževalke.
Slovenci imajo lepo popotnico pred sredino tekmo z Gruzijci (Koper, stadion Bonifika, 20:45). Valter Birsa in Zlatan Ljubijankić sta se vnovič vpisala med strelce v svojih klubih, Samir Handanović pa je v 92. minuti tekme proti Lecceju ubranil enajstmetrovko.

Večina reprezentantov je zaradi klubskih obveznosti (večina jih je v nedeljo še igrala tekme) na zbor opravičeno zamudila, oziroma se bo soigralcem pridružila šele v ponedeljek, med prvimi pa so se v Portorožu zbrali Samir Handanović, Jasmin Handanović, Matej Mavrič Rožič, Boštjan Cesar, Robert Koren, Andraž Kirm, Milivoje Novaković, Nejc Pečnik, nekoliko kasneje pa so "prikapljali" še Bojan Jokić, Mišo Brečko, Branko Ilić, Dalibor Stevanović, Armin Bačinović, Josip Iličić in Aleksander Radosavljević.

Selekor Matjaž Kek je skupaj s svojim strokovnim vodstvom odpovedal ponedeljkov dopoldanski trening, saj je večina igralcev, ki so že prispeli v Portorož, igrala za svoje klube, ponedeljkov dopoldan pa bodo izkoristili predvsem za počitek. Slovenska reprezentanca bo tako prvič trenirala v popoldanskih urah, ko bodo na treningu že vsi igralci, z izjemo Zlatka Dediča, ki bo prvič treniral z ekipo šele v torek. Dedič namreč v ponedeljek še igra prvenstveno tekmo s svojim Bochumom.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.