Šport > Nogomet
26 ogledov

Poseben program za Kampla tri dni pred Vikingi

Kampl Esbjerg Red Bull Salzburg Evropska liga EPA
Na drugem torkovem treningu slovenske nogometne reprezentance je vezist Kevin Kampl v Lescah vadil po posebnem programu, potem ko je zaradi težav z gležnjem sprva počival.

Slovenska nogometna reprezentanca je v Lescah opravila drugi torkov trening pred kvalifikacijsko tekmo za svetovno prvenstvo 2014 proti Norveški v Ljudskem vrtu. Vezist Kevin Kampl je zaradi težav z gležnjem izpustil prva treninga na zboru, danes popoldne pa je vadil po posebnem programu.

Kamplova prisotnost je ob odsotnosti Valterja Birse in Josipa Iličića še kako pomembna za reprezentanco Srečka Katanca, ki jo v petek v Mariboru čaka dvoboj s Skandinavci, v torek v Bernu pa še s prvimi favoriti skupine Švicarji.

Matavž počival, težave Jokića

Kampl je po besedah iz slovenskega tabora danes popoldne opravil trening po posebnem programu, pri tem pa je vadbo izpustil tudi napadalec PSV Tim Matavž, a le zaradi tega, da so mu namenili počitek.

Nekaj težav z bolečino v mišici je imel tudi bočni branilec Bojan Jokić, ki pa po prvih podatkih ni hujše narave. Slovensko vrsto pred tekmo z Norvežani čakata še sredin popoldanski trening v Kranju in četrtkov v Mariboru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.