Šport > Nogomet
18 ogledov

''Pos**jem se ti na mamo, ku**bo!''

gerard pique Youtube
Barcelona je povratno tekmo španskega superpokala končala z desetimi nogometaši, potem ko je bil zaradi žaljenja stranskega sodnika izključen Gerard Piqué.

Barceloni ni uspelo uprizoriti enega največjih povratkov v zgodovini nogometne igre, h čemur je prispevala tudi stroga odločitev glavnega sodnika, ki je v 56. minuti pokazal rdeč karton Gerardu Piquéju.

Katalonci so prvo tekmo izgubili z 0:4, na domačem Camp Nouu pa je prvi korak k morebitnemu preobratu storil Lionel Messi, ki je v 43. minuti zabil za 1:0. Upanje za veliki preobrat je ugasnilo v 56. minuti, ko je Piqué izgubil živce zaradi nedosojenega prepovedanega položaja in nahrulil stranskega sodnika. ''Pos**jem se ti na mamo, k***bo!'' so besede nogometaša Barcelone povzeli španski mediji.

Piqué je dobil neposredni rdeči karton, zaradi katerega bo manjkal tudi na naslednji prvenstveni tekmi. Branilec bo zaradi žaljenja delilca pravice najverjetne moral počivati štiri tekme, v skrajnem primeru celo 12, pišejo španski mediji.

Usodo Barcelone je v 74. minuti zapečatil Aritz Aduriz, ki je zadel za končnih 1:1 in poskrbel za miren zaključek tekme na Camp Nouu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.