Šport > Nogomet
20 ogledov

Posmehovanje Barçi: Villa tako "drag" kot pršut

David Villa Atletico Madrid Barcelona prestop Twitter šala šale
1/5
Reševalni pas/Twitter
Prestop Davida Ville iz Barcelone k Atlético Madridu še naprej buri duhove. Posmehovanje Kataloncem zaradi nizke cene, za katero so ga prodali, ne pojenja.

Medtem ko je zaradi izjemno nizke cene, za katero ga je Atlético Madridu prodala Barcelona, postal glavni junak številnih spletnih šal, je David Villa v pogovoru za spletno stran novega kluba dal prvi intervju.

"Želim prinesti to, kar sem prinesel vsem ekipam, za katere sem igral − delo, žrtvovanje in nekaj več izkušenj. Vse bom dal za to, da bi ta klub postal še večji, kot je," je dejal najboljši strelec v zgodovini španske reprezentance, za katerega bo Atlético do konca njegove triletne pogodbe odštel največ pet milijonov evrov.

Cilj priti v finala vseh tekmovanj

"Zelo sem zadovoljen, da sem postal del te velike družine. Zelo pomembno zame je, da sem prišel v velik klub, ki mu bom skušal dati še nekaj malega več, da bi mu pomagal še naprej zmagovati. Cilj je jasen − priti v finale vseh tekmovanj z možnostmi za naslov."

O novem trenerju Diegu Simeoneju je Villa, ki bo moral nadomestiti odhod najboljšega strelca kluba Radamela Falcaa, dejal, da je argentinski strateg tak, kot je bil že v času igranja za Atlético, argentinsko reprezentanco in ostale klube.

Gostovanja na Calderónu vedno razlog za veselje

"Ima veliko karakterja in Atlético v srcu ter nogometne ideje, ki govorijo same zase. Konec koncev so tukaj tudi rezultati," je dejal Asturijec in pohvalil tudi novi stadion Vicente Calderón.

"To je igrišče, na katerem si želi igrati vsak. Gostovanja na Calderónu se veseliš že nekaj dni pred tekmo, ko veš, da boš tam igral. Če vam to rečem kot gost, potem si lahko le predstavljam, da je kot domačin igrati tam res užitek. Želim uživati na tem igrišču in pred tem fantastičnim občinstvom. Upam, da bom lahko dal vse, kar imam, da bodo zelo zadovoljni z mojim delom," je še zaključil Villa.

Zdravniški prestop pred prestopom k Atléticu je v četrtek sicer prestal 32-letni argentinski branilec Martín Demichelis. Nekdanji član River Plata in Bayerna je nazadnje igral za Málago, s katero je v lanski sezoni prišel na rob uvrstitve v polfinale Lige prvakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.