Šport > Nogomet
5665 ogledov

Posnetek, ki je nasmejal svet: izbil žogo ter izklopil elektriko celi vasi

Električna napeljava Youtube
Po spletu je zaokrožil posnetek, na katerem nogometaš izbije žogo z igrišča, a se žoga zaplete v električno napeljavo. Sledil je izpad električnega toka po celi vasi.

Pretekli vikend sta se v norveški tretji ligi pomerila Selbak in Vestfossen. Tekma zagotovo ne bi pritegnila zanimanje širše javnosti, če ne bi na njej prišlo do zelo bizarne situacije.

Gosti so vodili že s 5:0, bližal se je konec tekme, a so vseeno krenili v nov nevaren napad. Toda eden izmed branilcev Selbaka, Jonas Aleksander Olsen, nikakor ni hotel prejeti še enega zadetka.

Do žoge je prišel pred napadalcem Vestfossena ter jo na vso moč brcnil z igrišča. Toda na svojo nesrečo je zadel električno napeljavo, zaradi česar je celo vas zajel električni mrk.

Tekma je bila za nekaj trenutkov prekinjena, predmestje Fredrikstada pa je za več ur ostalo brez elektrike. Rezultat se do konca tekme ni spremenil, gostje so slavili 5:0.

Po končanem 23. kolu se Selbak nahaja na zadnjem mestu v ligi s samo tremi točkami ter gol razliko 22:87, medtem ko je Vestfossen deveti z dvaintridesetimi točkami.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.