Šport > Nogomet
32 ogledov

Posredovati je morala celo policija

sakho lens Youtube
Nemški strateg Jürgen Klopp se je na zadnji tekmi leta v angleški Premier League zapletel v burno razpravo s predstavniki Sunderlanda. Napete strasti so pomirili policisti.

Liverpool je na tekmi 19. kroga angleške Premier League gostoval na stadionu luči in premagal Sunderland (1:0). Odločilni zadetek je v 46. minuti dosegel Christian Benteke.

jurgen klopp | Avtor: EPA EPA
Tekmo je v veliki meri zaznamoval grob prekršek Jeremaina Lensa, ki je v zaključku srečanja 'pokosil' Mamadoua Sakha. Krilni nogometaš Sunderlanda je za prekršek prejel rumeni karton, kar pa ni bilo pogodu Jürgenu Kloppu, ki je zahteval izključitev.

Klopp in nekateri člani njegovega osebja so se zapletli v v verbalno obračunavanje s predstavniki Sunderlanda, vse skupaj pa se je končalo s  posredovanjem predstavnikov policije, ki so srboriteže uspešno ločili in preprečili hujši incident.

Domači trener Sam Allardyce je na tiskovni konferenci po tekmi Kloppa označil za ''mehkužnega Nemca'', saj se ni strinjal z njegovimi pozivi k izključitvi nogometaša Sunderlanda.

''Seveda sem bil jezen,'' je po zadnjem sodniškem pisku pripovedoval Klopp. ''Nič nimam proti igralcu, a to je rdeči karton in pika. Moje osebje je bilo zelo čustveno, enako je bilo na strani Sunderlanda,'' je dodal Nemec, ki je poskušal incident ob robu igrišča omiliti s šalo.

''To pride zraven z vstopnico. Če se na igrišču nič ne zgodi, glejte, kaj se dogaja na klopi,'' je povedal Klopp, ki se je v zadnjem času prepiral tudi s Tonyjem Pulisom in Alanom Pardewom.

''Če misli, da je bil to rdeči karton, potem je pomehkuženi Nemec. To je prekršek, rumeni karton. Prišlo je do grdih besed na račun mojega osebja, kar mi ni bilo všeč. Po koncu sva si segla v roke, tako je tudi prav,'' pa je dogajanje na zelenici komentiral Allardyce.

jurgen klopp sam allardyce | Avtor: Profimedias Profimedias

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.