Šport > Nogomet
14 ogledov

Postani 12. igralec Maribora in Domžal

Roman in Mateja, lanskoletna 12. igralca Kopra in Interblocka. (Foto: J. D.) Žurnal24 main
Tudi letos je v okviru finala Hervis pokala Slovenije potekala akcija "Postani 12. igralec in dvigni Hervis pokal tudi ti!", v katerem bo po en izžreban navijač Maribora in Domžal.

Podobno kot lani, bo tudi letos v okviru finala pokala Hervis potekala akcija "Postani 12. igralec in dvigni Hervis pokal tudi ti!", v katerem se bo po en izžreban navijač Maribora in Domžal, ki se bosta 8. maja v Mariboru pomerila za pokalno lovoriko, prelevil v del ekipe in se iz navijaške tribune preselil na igrišče. Nepozabna izkušnja za pravega navijača Maribora in Domžal!

Lanskoletna akcija je pokazala, da je ideja posrečena, 12. igralca – Interblock je spodbujal Roman, Koper pa Mateja – pa sta bila navdušena, saj sta bila poleg aktivnosti, povezanimi s finalno tekmo, deležna tudi velike medijske pozornosti v vseh glavnih slovenskih medijih.

Kakšna bo tokratna vloga 12. igralcev Maribora in Domžal?
Dan finalne pokalne tekme bosta preživela v krogu enega oziroma drugega moštva, z igralci bosta prišla na igrišče, finalno tekmo pa bosta spremljala na klopi za rezervne igralce. Prav tako jima bo namenjena posebna pozornost v medijih, med drugim bo opravljeno tudi uradno fotografiranje. Kot se za pravega navijača oziroma spodobi, bo 12. igralec zmagovalne ekipe prisoten ob dvigu pokala, 12. igralec poraženega moštva pa na podelitvi priznanj, ki jih prejme finalist.

Tokratno izvedbo akcije bosta popestrila tudi ambasadorja, nekdanji igralski legendi NK Maribora in NK Domžal, ki bosta mentorja 12. igralca in vez med njim in klubom. Vloga ambasadorjev je tudi, da finalno pokalno tekmo 12. igralcu še bolj približata, izdata marsikatero nogometno skrivnost, zakulisno zgodbo ter pobliže predstavita dogajanje pred tako pomembno tekmo, kot je finale pokala.

Navijači, privrženci ali oboževalci Domžal in Maribora se na akcijo "Postani 12. igralec in dvigni Hervis pokal tudi ti!" lahko prijavijo preko spletnega obrazca na www.hervispokalslovenije.si, uradnem spletnem mestu Hervis pokala Slovenije. Prijave potekajo do vključno prihajajoče srede (28. april), neposredno pa se je mogoče prijaviti TUKAJ. Med prispelimi prijavami bosta izžrebana po en srečnež oziroma srečnica vsakega kluba, ki bosta tako postala 12. igralec NK Maribora in NK Domžal na finalni tekmi Hervis pokala Slovenije, ki se bo zgodila v soboto, 8. maja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.