Šport > Nogomet
11 ogledov

Potrebujemo težke tekme

V Domžalah si želijo več tekem s kakovostnimi evropskimi tekmeci. Žurnal24 main
Do konca jesenskega dela prvoligaškega nogometnega prvenstva sta le še dve koli, prednost lanskih in letošnjih jesenskih prvakov iz Domžal pa znaša dvanajst tok. Lani so jih imeli štirinajstim.
Domžalčane v poldrugem tednu čakata še tekmi proti Gorici in Kopru. “Gremo na zmago, a bo zelo težko. Gorica in Koper sta naša neposredna tekmeca, ki lahko našo prednost prepolovita, a jo tudi mi lahko povečamo,” pred jutrišnjo tekmo z Gorico napoveduje Slaviša Stojanovič. Domžale v slovenskem prostoru nimajo tekmeca, a so tudi prva žrtev šibke konkurence, ki jim onemogoča napredek. “Trenutno nam gre od rok bolje kot tekmecem, se pa to ne bo vleklo v nedogled, zato moramo ves čas razmišljati o naslednjih potezah. Že nekaj časa po vsej Sloveniji iščemo mlade talente. Handanovič, Kirm, Ljubijankič, Stevanovič in še kdo so v klub prišli kot povsem neuveljavljeni igralci. Iščemo mlade talente, ki so perspektivni, da bi obdržali prednost pred tekmeci. Pravi za ta posel znajo ponujeno priložnost izkoristiti,” razmišlja Slave, ki se zaveda, da so Domžale močno odvisne od kakovosti tekmecev. “Težke tekme bi nam prišle prav, ko igramo z bolj kakovostnimi evropskimi tekmeci. Če bi v nogah imeli več težkih tekem, bi se z njimi lažje kosali."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.