Šport > Nogomet
31500 ogledov

Potrjena še tretja smrt novinarja v Katarju

Katar Profimedia
Nogometni svet pretresa še tretja smrt novinarja v Katarju. Svet je pred dnevi sicer šokirala novica o smrti ameriškega novinarja Granta Wahla.

Po smrtih znanega ameriškega novinarja Granta Wahla, ki je sodeloval tudi s Sports Illustrated in Fox Sports, in lokalnega fotografa Khalida Al Misslama so v Katarju potrdili še tretjo smrt med novinarji. Šlo je za 65-letnega poročevalca Rogerja Pearca. Ta je sicer umrl že 21. novembra, a to v javnosti ni bilo znano, zdaj pa je vse skupaj prišlo na plano, ko sta medijsko odmevni postali smrti Wahla in Al Misslama.

Grant Wahl Zgrudil se je v loži Šport V Katarju umrl znani ameriški novinar, soproga v "popolnem šoku"

"Imamo zelo žalostno novico, naš tehnični direktor Roger Pearce, ki je bil tukaj, da bi pokril že svoj osmi mundial, je umrl," je tedaj sporočil Mark Pougatch, novinar, ki je pokrival tekmo med ZDA in Walesom. Pearce je bil tehnični direktor britanske televizije ITV Sports, umrl pa je tik pred začetkom omenjene tekme. 

Komentarjev 7
  • dare326 18:07 13.december 2022.

    Stres, alko in vročina.

  • rd2dmk2 17:05 13.december 2022.

    kaj niste brali kako je nevaren virus kamelje gripe . in sedaj se čudite. ja navijači so brihtni , so svoj pri že prešvercali, tile novinarji pa nimajo cajta hodit v EU po pir in so moali pit mleko. in ...prikaži večn so mal pojamrali zraven kolk bi pasal en pir pa pršut, ne pa sam datelni in mlek. pa jih je bog štrafal. naftni bog

  • mph2 14:07 13.december 2022.

    Glede na sliko bi rekel, da ga je ubila žlica. Se nabira nabira ... pridejo razburjenje zaradi tekem ... in meja je končno prestopljena. Ne vem pa glede ameriškega, je vsaj izgledal fit. Noben od teh pa ni ravno mlad.