Šport > Nogomet
16 ogledov

Prašnikar prevzel Energie Cottbus

Bojanu Prašnikarju se bržkone smeji. Žurnal24 main
Nekdanji slovenski selektor in nazadnje trener Primorja Bojan Prašnikar je včeraj podpisal pogodbo z nemškim prvoligašem Energie Cottbus.
Bojan Prašnikar ne stanuje več v Ajdovščini. Priznani slovenski trener, kar trikrat selektor izbrane vrste, je v četrtek zvečer podpisal pogodbo s članom bundeslige Energie Cottbus. Trenutno zadnjeuvrščena ekipa elitne nemške lige (v sedmih kolih je še brez zmage) je pred nekaj dnevi odslovila Patrika Sanderja, misijo za obstanek v ligi pa bo poskušal uspešno izpeljati naš strokovnjak. Začel bo že v nedeljo proti Frankfurtu.

"Res je, Bojan je postal trener Energie Cottbusa. Podrobnosti ne vem, ker se je vse dogajalo v četrtek pozno zvečer," nam je novico potrdil direktor Primorja Kristijan Markovič. "Iščemo torej novega trenerja, v kratkem bomo imeli izredni sestanek, na katerem se bomo odločili, kako naprej." Ajdovski telefon je v trenutku postal zelo vroč, številni agenti ponujajo številna trenerska imena, ni pa še znano, ali bo v nedeljo proti Dravi na klopi sedel prehodni trener.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.