Šport > Nogomet
13 ogledov

Prašnikar začel z remijem

prasnikar_cottbus4_a Žurnal24 main
Bojan Prašnikar je na prvi tekmi na klopi Energie Cottbusa doma proti Eintrachtu iz Frankfurta osvojil točko, čeprav je njegova ekipa vodila že z dve proti nič.
Bojan Prašnikar, ki je v četrtek zvečer postal trener nemškega prvoligaša Energie Cottbusa, je v nedeljo debitiral na klopi. V goste je k novi ekipi našega trenerja prišel Eintracht iz Frankfurta, srečanje pa se je končalo z izidom 2 : 2. Prašnikar nad razpletom gotovo ne bo navdušen, saj so njegovi novi varovanci ob polčasu z dvema zadetkoma Bolgara Dimitra Rangelova vodili z 2 : 0. V drugem delu je za goste dvakrat zadel Grk Ioannis Amanatidis.

Prašnikar je sicer tekmo začel s skoraj identično postavo, ki je prejšnji konec tedna s kar 0 : 5 izgubila v Münchnu, le da je namesto kitajskega reprezentanta Jiayja Shaa zaigral Francoz Christian Bassila.

Po srečanju je nekdanji slovenski selektor povedal: "Pred odmorom smo bili agresivni, igrali smo dobro in vodili z 2 : 0. V drugem delu nismo imeli več moči in zato nam je primanjkovalo agresivnosti. Na desni strani imamo kar nekaj težav. Vsekakor bomo v prihodnje boljši. Imamo teden dni za napredek. Za fante je bilo težko, saj so imeli po sredini tekmi dva težka treninga, zato so danes ostali brez moči."

Nogometaši Cottbusa so torej v osmem kolu osvojili tretjo točko in so še naprej na zadnjem mestu prve nemške lige. Frankfurt je z dvanajstimi točkami osmi.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.