Šport > Nogomet
16 ogledov

Preciado in Mourinho nič več v laseh

Nekdaj sprta, zdaj prijatelja? (Foto: EPA) Žurnal24 main
Preobrat. Čeprav se je zdelo, da sta trener Reala Jose Mourinho in trener Sportinga iz Gijona Manolo Preciado sprta, slednji razkriva, da temu ni tako.

Preciado je v ponedeljek priznal, da ga je na dan, ko mu je umrl oče (20. april, op. p.) poklical sam Mourinho, na katerega se je še pred slabega pol leta pošteno jezil. S Portugalcem sta po telefonu govorila približno kakšnih 15 minut, je za oddajo Tiempo añadido razkril Preciado. Mourinha je označil za popolnoma drugačno osebo, kot se predstavlja na tiskovnih konferencah. Trener Sportinga se je Mouu javno zahvalil za lepo gesto v trenutku, ko je potreboval podporo.

Medijski spor sega v november 2010. Mourinhu tedaj ni bilo všeč, da je Preciado vdan v usodo na Camp Nouu proti Barceloni v igro poslal "rezervno" ekipo. Vrhunec je besedičenje doseglo pred obračunom Sportinga in Reala, ko je Preciado Mourinha oklical za "barabo" kar na tiskovni konferenci. "Mourinho je baraba in slab prijatelj. Ni mi všeč. Kdo pa misli, da je?" Težke besede z novinarske konference so očitno pozabljene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.