Šport > Nogomet
6186 ogledov

Pred mundialom na vročo zabavo s prostitutkami

Giovani dos Santos
Mehika se ukvarja z zabavo nogometašev pred odhodom na svetovno prvenstvo v Rusijo. Te se je udeležilo kar 30 prostitutk.

Deveterica nogometašev Mehike naj bi prejšnjo soboto po zmagi nad Škotsko z 1:0 na stadionu Aztekov privoščila zasebno zabavo, na kateri je bilo tudi več ducatov plačljivih spremljevalk. Mehiška televizija je objavila več fotografij nogometašev, ki so prišli na zabavo.

Iz nogometne zveze so sporočili, da zaradi tega ne nameravajo sprožiti postopka proti reprezentantom, saj so imeli zabavo v prostem času. Generalni sekretar Guillermo Cantu je ob tem dodal, da nogometaši niso zamudili treninga in seveda ne bodo kaznovani. "Prost dan je prost dan in to so tveganja, katerim so izpostavljeni v prostem času," je še dejal Cantu.

Med udeleženci zabave so bili vratar Guillermo Ochoa, napadalec Benfice Raul Jimenez, nogometaša Los Angeles Galaxy Jonathan in Giovani dos Santos ter branilec Salcedo in vezni igralec Marco Fabian, oba igralca Eintracht Frankfurta.

Nogometaši so sicer že v Koebenhavnu, kjer bodo v soboto z Dansko odigrali zadnjo pripravljalno tekmo za SP.

Sicer pa afera za Mehiko ni nič novega. Septembra 2010 so se mehiški reprezentanti odločili za podobno zabavo po tekmi v Monterreyju. Takrat so bili vsi udeleženci kaznovani denarno, branilec Efrain Juarez in napadalec Carlos Vela pa sta dobila polletno prepoved igranja za izbrano vrsto.

Junija 2011 so si mehiški reprezentanti pred potjo na pokal Amerike v Argentino privoščili plačljive lepotice v Quitu v Ekvadorju. Kazen je bila enaka, denarne kazni in poletni reprezentančni suspenz.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.