Šport > Nogomet
2774 ogledov

Pred tekmo zabodli dva hrvaška navijača

navijači, Ibrox
Obračun pred tekmo na Ibroxu.

Nogometaši Osijeka so v drugem krogu kvalifikacij za Evropsko ligo gostovali v Glasgowu, kjer so so pomerili s slovitim Rangersom. Dvoboj ni minil brez incidentov, 40 minut pred začetkom povratnega dvoboja je prišlo do obračunavanja navijačev. Nekaj med njimi jih je bilo težje poškodovanih, dva sta bila zabodena.

Pri Guardianu so zapisali, da sta bila resneje poškodovana navijača stara 24 in 40 let, njihovo stanje pa naj bi bilo stabilno. Pri otoškem mediju niso zapisali, ali gre za privržence enega ali drugega kluba, hrvaški mediji pa poročajo, da sta zabodeni osebi 'prišli na gostovanje. "V neposredni bližini stadiona Ibrox je prišlo do kratkotrajnega, a hudega obračuna v katerem so napadeni navijači Osijeka. Po službenih informacijah je bilo nekaj težje poškodovanih. Gre za dva navijača Osijeka, ki sta bila zabodena z nožem. Oba sta, po neuradnih podatkih, končala v bolnišnici in sta zunaj življenjske nevarnosti," so zapisali pri 24sata, kjer se sklicujejo na glas-slavonije.hr.

Tekma na Ibroxu se je sicer končala z 1:1, napredovali pa so Škoti. Ti so pod taktirko Stevena Gerrarda, ki je pred sezono prevzel Rangerse, na prvi tekmi v gosteh slavili z 1:0.

Komentarjev 4
  • Matilda_Gowing 15:02 03.avgust 2018.

    Google Posli ..... Želite, da bi z denarjem doma opravljali osnovno delo z računalnikom ali prenosnikom za 2 do 3 ure na dan, plačali 200 € do 300 € na uro in prejeli plačo naa teden ter izbrali svoje delovni ...prikaži več čas ... ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com

  • zdrej 09:28 03.avgust 2018.

    Pa so šli miljijoni in plusi nogometa zopet v franže.