Šport > Nogomet
29 ogledov

Pred vrati trije novi zmaji

zinko5_sad_spo_300708 Žurnal24 main
Pri Olimpiji so se po koncu spomladanskega dela prvenstva zahvalili kar nekaj nogometašem. Po naših informacijah pa naj se ne bi dogajali le odhodi, temveč tudi prihodi.

Čeprav naj bi bil predsednik Olimpije Izet Rastoder nenaklonjem okrepitvam v tem prestopnem roku, pa smo izvedeli, da se je Olimpija ogrela za tri ljubljanske veziste. Zmaji naj bi se zanimali  za Luko Žinka, Darijana Matića in Dejana Grabića.

Žinko želja že poleti

Nekdanjega občasnega reprezentanta Žinka si je nekdanji trener Olimpije Safet Hadžić želel že poleti, a takrat iz prestopa ni bilo nič. Tehnično dovršeni vezist je nazadnje igral v Rusiji za Amkar Perm, kamor pa se verjetno ne bo več vračal. “Sicer imam še dveletno pogodbo, vendar jo bomo verjetno sporazumno prekinili,” nam je v četrtek povedal Žinko, ki je tudi sam že slišal govorice o svojem prihodu v Olimpijo. “S sekretarjem Sanelom Konjevićem se že dolgo poznava, vendar ni nič konkretnega. Sicer bi raje še naprej igral v tujini, po drugi strani pa bi mi prav prišlo nekaj rednega igranja. Čeprav ne želim trditi, da bi imel mesto v postavi Olimpije zagotovljeno,” nam je dejal 27-letni Ljubljančan.

Tudi Matić, ki je nazadnje igral v Romuniji, je trenutno brez kluba in pravi: “Z Olimpijo nisem imel stikov. Bolj bi si želel v tujino. Če mi ne bo uspelo, pa sem odprt za vse opcije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.