Šport > Nogomet
22 ogledov

Predrag in zato ostaja v Wolfsburgu

Žurnal24 main
V zadnjem letu je bilo prelitega povsem preveč črnila o prestopu Edina Džeka. AC Milan in Maqnchester City sta le dva kluba, ki sta ga želela. Od danes je jasno, da bosanski diamant ostaja v Wolfsburgu.
Džeko je nogometaš z izrednimi sposobnostmi in težko bi našli ustrezno zamenjavo zanj.
Dieter Hoeness

Reprezentant Bosne in Hercegovine Edin Džeko, z 22 goli najboljši strelec Bundeslige v sezoni 2009/10, je podaljšal pogodbo z nemškim prvoligašem VfL Wolfsburgom, je v torek potrdil poslovodja kluba Dieter Hoeness.

Hoeness je povedal, da do izteka roka v klub ni prišla nobena uradna ponudba za nakup igralca, ki so mu pri Wolfsburgu določili odškodnino v višini 40 milijonov evrov. Zdaj 24-letni igralec ima z Wolfsburgom pogodbo podpisano še za naslednje tri sezone, v kolikor pa bi letos za 40 milijonov res zamenjal klub, bi šlo za najdražji transfer v zgodovini nemške bundeslige.

"Veseli smo, da je čas negotovosti mimo. Džeko je nogometaš z izrednimi sposobnostmi in težko bi našli ustrezno zamenjavo zanj," je med drugim povedal Hoeness, ki je še enkrat potrdil zanimanje Manchester Cityja, a je bila cena za prestop očitno previsoka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.