Šport > Nogomet
569 ogledov

Premagal Liverpool, nato prodal kolajno in kupil drogo

Sao Paulo, 2005 twitter
Brazilski nogometaš je spregovoril o svoji odvisnosti.

Nekadnji branilec brazilskega velikana Sao Paula Flavio Donizete je spregovoril za GloboEsporte, v intervjuju pa priznal, da je imel že v času igranja velike težave z drogami.

Med drugim je razkril, da je prodal kolajno, ki jo je leta 2005 osvojil ma klubskem svetovnem prvenstvu, ko je Sao Paolo v Yokohami z 1:0 premagal evropskega prvaka Liverpool. 

"Prodal sem jo, da bi si kupil drogo. Dobil sem okoli 3.000 evrov. Pridobljeni denar sem zapravil za kokain, to pa sem 'posmrkal' v dveh dneh. Več denarja sem imel, večja je bila želja po drogah. Vedno je bilo tako," je dejal Donizete.

"Prijatelji so mi govorili, naj se drogiram in to sem storil. Veliko sem tudi pil, saj je droga nevtralizirala učinek alkohola. Govoril sem si, da danes lahko pijem dokler si želim, kokain bo na koncu vse rešil."

Donizete je bil leta 2005 star le 21 let, ko je s Sao Paulom osvojil še brazilsko prvenstvo in južnoameriški pokal Libertadores.

Od leta 2006 je nastopal še za brazilske klube Portuguesa, América de Rio Preto, Atlético de Alagoinhas, Nacional in Taboão da Serra. Pri 36-ih letih je zdaj znova član kluba Portuguesa, ki prav tako prihaja iz Sao Paula. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.