Šport > Nogomet
20 ogledov

Prenova Reala: ustni dogovor z Ancelottijem

carlo ancelotti EPA
Francoski dnevnik Le Parisien je že v sredo poročal, da je Real Madrid dosegel ustni dogovor s trenerjem Carlom Ancelottijem, ki naj bi se ob neizbežnem odhodu Joséja Mourinha iz španske prestolnice pridružil belemu baletu. Španski mediji dan pozneje pišejo o novi strategiji, po kateri bi z Ancelottijem klub začel kupovati več španskih nogometašev.

Predsednik kluba Florentino Pérez želi po poročanju dnevnika AS Real Madrid spet narediti španski, potem ko je s prihodom Joséja Mourinha in številnih (portugalskih) nogometašev njegovega agenta Jorgeja Mendesa bolj spominjal na predmestje Lizbone.

Neizbežen odhod portugalskega trenerja ob koncu sezone bo začel temeljito prenovo kluba, beli balet pa si želi v svoje vrste zvabiti Isca, vezista Málage, ki je bil izbran za najboljšega mladega nogometaša lanskega leta, in Daniela Carvajala, desnega bočnega branilca in nekdanjega člana Realove mladinske šole, ki je lani prestopil v Bayer Leverkusen.

V Franciji so prepričani, da bo projekt prenove vodil Carlo Ancelotti, ki je po poročanju dnevnika Le Parisien predsedniku Pérezu ustno že obljubil svoj prihod iz Paris Saint-Germaina, kjer bi ga lahko zamenjal prav Mourinho.

PSG pod vprašajem

Ancelottijeva prihodnost pri obogatelem klubu se je v zadnjih tednih nenadoma znašla pod velikim vprašajem, sploh po tem, ko je PSG izgubil na ligaški tekmi proti Sochauxu, italijanski trener pa ni želel zatrditi, da bo v prestolnici ostal tudi naslednjo sezono.

Pri Le Parisienu dodajajo, da je Ancelotti povsem miren, saj naj bi na njegov naslov že decembra prišli ponudbi Liverpoola in Manchestra Cityja. Vseeno naj bi bila prva Ancelottijeva izbira Real Madrid, ki si ga je zaželel že leta 2009.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.