Šport > Nogomet
20 ogledov

Preobrat: namesto v Šanghaj v Barcelono?

chelsea liverpool pokal fa finale drogba Reuters
Španski mediji poročajo, da naj bi se po nepričakovanem razpletu dogodkov Barceloni pridružil Didier Drogba. Reprezentant Slonokoščene obale je že podpisal pogodbo s Shanghai Shenhua, zdaj pa naj bi razpravljal o morebitnem prestopu na Camp Nou.

Prejšnji teden je Didier Drogba podpisal dve leti in pol trajajočo pogodbo s kitajskim nogometnim klubom, zdaj pa so se pojavila namigovanja, da nekdanji napadalec Chelseaja razmišlja o prihodu na Camp Nou, kjer je Barcelono pred kratkim prevzel nekdanji pomočnik Pepa Guardiole Tito Vilanova.

Španska televizija TV3 trdi, da Drogbajeva pogodba s Shanghaijem vsebuje klavzulo, ki mu dovoljuje pogovore z Barcelono. Štiriintridesetletnik naj bi se španskim viceprvakom pridružil v torek, medtem ko predstavniki kluba za zdaj še niso podali uradne izjave.

Drogba je letos po osmih sezonah končal kariero pri letošnjih zmagovalcih Lige prvakov, za katere je na svojem zadnjem obračunu prispeval odločujoči gol iz bele točke, ki jim je zagotovil končno zmago nad Bayernom iz Münchna. Londončanom se je Drogba za 24 milijonov funtov pridružil leta 2004, v vseh svojih nastopih pa je zabil 157 golov.

Reprezentant Slonokoščene obale je sicer pred letošnjim sklepnim dejanjem Lige prvakov zavrnil namigovanja, da naj bi se preselil na Camp Nou.

Predstavniki Drogbaja zanikali govorice

Predstavniki Didierja Drogbaja so zatrdili, da se napadalec nedvomno seli v nogometni klub Shnaghai Shenhua in ne načrtuje pogovorov o morebitnem prestopu v Barcelono.

''V Drogbajevi pogodbi ni nobene klavzule, ki bi mu dovoljevala prestop v drug klub. Podpisal je pogodbo s Shanghaijem in ne načrtuje nobenega srečanja z vodilnimi možbi iz Barcelone'' je za BBC Sport povedala predstavnica reprezentnanta Slonokoščene obale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.